Оферта № 17424

2-стаен, Манастирски ливади, София

126000 €
60 m2
Манастирски ливади

Описание

🦁ДО ФЛОРА ПАРК!!                                                                                                   

🦁АКТ 16!! 

🦁ЧАСТИЧНО ОБЗАВЕДЕН!!

LIONS GROUP REAL ESTATE Ви предлагат отличен двустаен апартамент, перфектен за инвестиция или лично ползване. Сградата е с акт 16, разположена на улица Флора, Манастирски ливади-изток. Имота е със застроена площ от 58кв.м., разположен на 4 етаж от общо 8. Площта е разпределена по следния начин: 

Дневен тракт с кухненски бокс 29кв.м.;

Спалня 17кв.м. - с арка, в която може да бъде поместена спалня.  

Баня;

Тераса.

Жилището се предлага частично обзаведено-с налично газово котле, климатик, кухненско обзавеждане и абсолютно завършена баня. Към него има прилежащи 14,347% идеални части от обшите части на сградата и мазе 2кв.м. Локацията изключително желана, с бърз достъп до центъра и Околовръстен път. В близост са разположени офис сгради, магазини, ресторанти, Мол България и спирки на градски транспорт.  

#ЛЪВЪТ в недвижимите имоти 

Лайънс Груп недвижими имоти е фирма с дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти. Ние познаваме и предлагаме всички актуални оферти на пазара за недвижими имоти, като ще ви запознаем напълно БЕЗПЛАТНО с тях при консултация в нашия офис. Лайънс Груп  извършва всички технически и юридически проверки на имота, който сте избрали. Агенцията също така съдейства и за отпускане на банков кредит при индивидуални преференциални условия за своите клиенти.

реф.№ 17424


За имота отговаря

Росен Иванов
Мениджър продажби