Оферта № 16951

3-стаен, Манастирски ливади, София

190000 €
123 m2
Манастирски ливади

Описание

Открийте перфектния тристаен апартамент в етап на строеж, разположен на четвърти етаж с изложение на юг и изток, който предлага комфорт, стил и уникални възможности за живеене.

Описание на апартамента:
Чиста квадратура : 103 м2

🌅 Изключително Изложение: Апартаментът се отличава с изложение юг и изток. 

🏡 Добре Обмислена Планировка: Апартаментът разполага с просторна дневна зона с обособена кухня и две спални .Отворената планировка прави пространството още по-привлекателно и функционално.

🏙️ Удобно Местоположение: Апартаментът се намира в тих и спокоен район, който все пак предоставя лесен достъп до градския център, образователни институции, търговски центрове и градски паркове. Вие ще се наслаждавате на комбинацията от градски комфорт и спокойствие на квартала.

Този апартамент на четвърти етаж с изложение на юг и изток предоставя идеалната възможност да притежавате уютен и функционален дом, който да отразява вашите стилови предпочитания. Свържете се с нас сега и започнете вашето пътешествие към бъдещето си жилище!
--- ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА ПОДЗЕМНО ПАРКО МЯСТО - 22 000 ЕВРО

За ДОПЪЛНИТЕЛНИ ВЪПРОСИ И ОГЛЕДИ : 0887 222 477 - Кристиян Костадинов

Лайънс груп недвижими имоти е фирма с дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти. Ние познаваме и предлагаме всички актуални оферти на пазара за недвижими имоти, като ще ви запознаем напълно БЕЗПЛАТНО. Разполагаме с КРЕДИТЕН, юридически и административни отдели, които гарантират безпрепятствено финализиране на сделката.


Референтен номер : 16 951

За имота отговаря

Кристиян Костадинов
Брокер продажби