Оферта № 16949

2-стаен, Манастирски ливади, София

119000 €
76 m2
Манастирски ливади

Описание

 Открийте перфектния двустаен апартамент в етап на строеж, разположен на втори етаж с изложение на изток и запад, който предлага комфорт, стил и уникални възможности за живеене.

Описание на апартамента:

🌅 Изключително Изложение: Апартаментът се отличава с изложение изток и запад, което означава, че ще имате възможност да се наслаждавате на утринната свежест и изгрева на слънцето от едната страна и на спокойствието на залеза от другата. Тази разпределение на изгледите ще създаде уникална атмосфера във вашия дом.

🏡 Добре Обмислена Планировка: Апартаментът разполага с просторна дневна зона с обособена кухня и уютна спалня .Отворената планировка прави пространството още по-привлекателно и функционално.


🏙️ Удобно Местоположение: Апартаментът се намира в тих и спокоен район, който все пак предоставя лесен достъп до градския център, образователни институции, търговски центрове и градски паркове. Вие ще се наслаждавате на комбинацията от градски комфорт и спокойствие на квартала.

🌳 Близост до Природата: Ако сте любители на природата, близостта до зелени площи и паркове ви дава възможността да се наслаждавате на активния начин на живот и прекрасни разходки на открито.

Този апартамент на втори етаж с изложение на изток и запад предоставя идеалната възможност да притежавате уютен и функционален дом, който да отразява вашите стилови предпочитания. Свържете се с нас сега и започнете вашето пътешествие към бъдещето си жилище!


За ДОПЪЛНИТЕЛНИ ВЪПРОСИ И ОГЛЕДИ : 0887 222 477 - Кристиян Костадинов


Лайънс груп недвижими имоти е фирма с дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти. Ние познаваме и предлагаме всички актуални оферти на пазара за недвижими имоти, като ще ви запознаем напълно БЕЗПЛАТНО. Разполагаме с КРЕДИТЕН, юридически и административни отдели, които гарантират безпрепятствено финализиране на сделката.


РЕФЕРЕНТЕН НОМЕР : 16 949

За имота отговаря

Кристиян Костадинов
Брокер продажби