Оферта № 14665

1-стаен, Гоце Делчев, София

123600 €
55 m2
Гоце Делчев

Описание

  🦁 ИЗЦЯЛО ЮЖЕН АПАРТАМЕНТ !!!

  🦁 НА ТИХА И СПОКОЙНА УЛИЦА !!!

  🦁 СВОБОДНО ПАРКИРАНЕ !!!

  🦁 ТУХЛА !!!

LIONS GROUP недвижими имоти има удоволствието да Ви представи едностаен апартамент, който има възможност да се преустрои на двустаен в квартал Гоце Делчев. Намира се на метри от бул.Гоце Делчев, бул.България, спирки на градски транспорт, аптеки, магазинчета и 10 минути пешеходно разстояние от Южен парк. Имотът се намира на 1-ви жилищен етаж от общо 7. Апартаментът е с чиста площ 51кв/м и има следното разпределение:

✅ Входно антре;

✅ Голям хол;

✅ Кухня;

✅ Баня с тоалетна;

✅ Тераса;

✅ Мазе;

Имота може да бъде преустроен в двустаен апартамент. Отоплението е на ТЕЦ и електричество. Района е комуникативен и предпочитан.

💰💰💰Цена: 123600 евро

За повече информация може да се обадите: 0885618147- Стефани Райчева 

#ЛЪВЪТ в недвижимите имоти 
Лайънс Груп недвижими имоти е фирма с дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти. Ние познаваме и предлагаме всички актуални оферти на пазара за недвижими имоти, като ще ви запознаем напълно БЕЗПЛАТНО с тях при консултация в нашия офис. Лайънс Груп  извършва всички технически и юридически проверки на имота, който сте избрали. Агенцията също така съдейства и за отпускане на банков кредит при индивидуални преференциални условия за своите клиенти.

реф.№ 14665

За имота отговаря

Стефани Райчева
Брокер