Оферта № 13702

3-стаен, Овча купел 2, София

131800 €
105 m2
Овча купел 1

Описание

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ СЕ ОБАДЕТЕ НА ТЕЛ.: 0887 222 477 И ВЪВЕДЕТЕ КОД НА БРОКЕРА - 23 

ШИРОКИ МЕЖДУБЛОКОВИ ПРОСТРАНСТВА !! 

ГОЛЯМ И УДОБЕН ПАРКИНГ !! 

ПАНОРАМНА ГЛЕДКА КЪМ ВИТОША !! 

БЕЗ ВХОДНИ ТАКСИ !! 

Lions Group Real Estate ВИ ПРЕДЛАГА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СВЕТЪЛ И ПРОСТОРЕН ИМОТ, С РЕАЛНА КВАДРАТУРА, НА 5 МИНУТИ ПЕШЕХОДНО РАЗСТОЯНИЕ ОТ МЕТРОСТАНЦИЯ МИЗИЯ. На апартамента е започнат основен ремонт и преустройство, като към момента са усвоени две от терасите, сменена е дограмата във всички стаи и е подготвен за следващите стъпки по ремонта. Направен е ремонт на покрива преди 3 години. За жилището не се плащат входни такси и не се изискват парични средства за ремонт по покрива или входа. На пешеходно разстояние се намират метростанция Мизия, Фантастико, различни магазини за услуги, училище, детска градина и детска площадка пред блока. Апартамента е със следното разпределение към момента: 

-Хол с прилежаща тераса;

-Кухня с усвоена тераса;

-Спалня с усвоена тераса;

-Втора спалня;

-Две бани;

-Мокро помещение.

Към имота има и мазе. Апартамента е изключително светъл и просторен. Подходящ е за семейство или за инвестиция. При повече интерес може да се свържете с нас на посочените контакти.

#ЛЪВЪТ в недвижимите имоти 

Лайънс Груп недвижими имоти е фирма с дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти. Ние познаваме и предлагаме всички актуални оферти на пазара за недвижими имоти, като ще ви запознаем напълно БЕЗПЛАТНО с тях при консултация в нашия офис. Лайънс Груп  извършва всички технически и юридически проверки на имота, който сте избрали. Агенцията също така съдейства и за отпускане на банков кредит при индивидуални преференциални условия за своите клиенти.

реф.№ 13702

  

За имота отговаря

Росен Иванов
Мениджър продажби