Оферта № 13648

2-стаен, Хаджи Димитър, София

96000 €
64 m2
Хаджи Димитър

Описание

З️А ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ, ОБАДЕТЕ СЕ НА ТЕЛ. 0887222477 И ВЪВЕДЕТЕ КОД НА БРОКЕР -27

ТОП ОФЕРТА !! БЕЗ АНАЛОГ НА ПАЗАРА !! ПЕРФЕКТНО СЪОТНОШЕНИЕ ЦЕНА/КАЧЕСТВО/ПЛОЩ !! Lions group Real Estate Ви предлага нов двустаен апартамент, с перфектна локация, на четвърти етаж от доказан строител.. Жилището е просторно и светло, със следното функционално разпределение: 

-Дневен тракт с кухненски бокс; 

-Спалня; 

-Коридор;

-Баня; 

-Тераса;  

Имота е разположен в нова бутикова сграда, разрешение за строеж се очаква до няколко месеца. Района е добре устроен и комуникативен.В близост до сградата може да откриете:детска градина ,ясла,училище,паркове и детски площадки,търговски център ,пазар и магазини, в момента се изгражда метростанция. Може да се довърши до ключ.

#ЛЪВЪТ в недвижимите имоти 

Лайънс Груп недвижими имоти е фирма с дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти. Ние познаваме и предлагаме всички актуални оферти на пазара за недвижими имоти, като ще ви запознаем напълно БЕЗПЛАТНО с тях при консултация в нашия офис. Лайънс Груп  извършва всички технически и юридически проверки на имота, който сте избрали. Агенцията също така съдейства и за отпускане на банков кредит при индивидуални преференциални условия за своите клиенти.

реф. 13648

За имота отговаря

Станимир Иванов
Брокер продажби