Оферта № 13382

1-стаен, Сухата река, София

41885 €
40 m2
Сухата река

Описание

З️А ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ, ОБАДЕТЕ СЕ НА ТЕЛ. 0887222477 И ВЪВЕДЕТЕ КОД НА БРОКЕР -27

ТОП ОФЕРТА !! БЕЗ АНАЛОГ НА ПАЗАРА !! ПЕРФЕКТНО СЪОТНОШЕНИЕ ЦЕНА/КАЧЕСТВО/ПЛОЩ !! Lions group Real Estate Ви предлага нов едностаен апартамент, с перфектна локация, на четвърти етаж от доказан строител. Жилището е просторно и светло, със следното функционално разпределение:  Обособени кътове за - мека мебел , хранене , кухненски бокс, зона за релакс ; отделна баня ; тераса. Подходящ за лично ползване или инвестици.

Имота е разположен в нова бутикова сграда с АКТ 14 и гъвкава схема на плащане. Района е добре устроен и комуникативен. В сградата има възможност за покупка на паркоместа и гаражи. 

#ЛЪВЪТ в недвижимите имоти 

Лайънс Груп недвижими имоти е фирма с дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти. Ние познаваме и предлагаме всички актуални оферти на пазара за недвижими имоти, като ще ви запознаем напълно БЕЗПЛАТНО с тях при консултация в нашия офис. Лайънс Груп  извършва всички технически и юридически проверки на имота, който сте избрали. Агенцията също така съдейства и за отпускане на банков кредит при индивидуални преференциални условия за своите клиенти.

реф. 13382

За имота отговаря

Станимир Иванов
Брокер продажби