4-стаен, в.з.Малинова долина, София -
Оферта № 12165

4-стаен, в.з.Малинова долина, София

262000 €
205 m2
в.з.Малинова долина

Описание

2 ПОДЗЕМНИ ПАРКОМЕСТА В ЦЕНАТА !! ПАНОРАМНА ГЛЕДКА !! ФУНКЦИОНАЛНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ !! LIONS GROUP REAL ESTATE Ви предлага нов Четиристаен апартамент , в нова луксозна сграда. Имота е с изложение юг-изток, като отоплението е предвидено на ГАЗ. Сградата е с акт 14,  има асансьор и е присъединена към централна канализаия. Жилището е на втори етаж от общо три, с красива гледка към Витоша. Разпределението е следното: 

-Дневна 31,6кв.м.;

-Кухня 7,6кв.м.;

-Три спални, с гардеробна към едната спалня;

-Три бани;

-Перално;

-Тераса.

В обявената цена има включени две подземни паркоместа. Сградата е разположена в тих и спокоен жилищен район, с бърз достъп до центъра на град София.

#ЛЪВЪТ в недвижимите имоти 

Лайънс Груп недвижими имоти е фирма с дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти. Ние познаваме и предлагаме всички актуални оферти на пазара за недвижими имоти, като ще ви запознаем напълно БЕЗПЛАТНО с тях при консултация в нашия офис. Лайънс Груп  извършва всички технически и юридически проверки на имота, който сте избрали. Агенцията също така съдейства и за отпускане на банков кредит при индивидуални преференциални условия за своите клиенти.

реф.№12165

За имота отговаря

Росен Иванов
Брокер продажби