2-стаен, Красна поляна 1, София -
Оферта № 11839

2-стаен, Красна поляна 1, София

70000 €
47 m2
Красна поляна 1

Описание

LIONS GROUP REAL ESTATE Ви предлага , двустаен светъл апартамент  , близо до пазара на красна поляна, училища , детски градини и множество спирки на градски транспорт.

Апартамента е на 13ти ( непоследен) етаж , като разпределението е антре , спалня , дневна с кухненски бокс и баня с тоалетна, стайте са непреходни. Площа на жилището е 47кв.м. + таванско помещение 4кв.м.

Апартамента е в добро състояние , саниран , сменена дограма и допълнителна метална входна врата. Входа и общите части на сградата също са в много добро състояние, има и два работещи асансьора.

Отоплението е ТЕЦ , южно изложение , с много хубава гледка към Витоша.

#ЛЪВЪТ в недвижимите имоти 

Лайънс Груп недвижими имоти е фирма с дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти. Ние познаваме и предлагаме всички актуални оферти на пазара за недвижими имоти, като ще ви запознаем напълно БЕЗПЛАТНО с тях при консултация в нашия офис. Лайънс Груп  извършва всички технически и юридически проверки на имота, който сте избрали. Агенцията също така съдейства и за отпускане на банков кредит при индивидуални преференциални условия за своите клиенти. 


За имота отговаря

Кристиян Костадинов
Брокер продажби