2-стаен, Зона Б-18, София -
Оферта № 11807

2-стаен, Зона Б-18, София

152000 €
83 m2
Зона Б-18

Описание

Реф.№11807 ТОП ОФЕРТА!! ТОП КАЧЕСТВО !! БЛИЗО ДО ЦЕНТЪРА!! 

LIONS GROUP REAL ESTATE Ви предлага , двустаен апартамент в новострояща се сграда в непосредствена близост до центъра на града. 

Имота е със застроена площ от 68 кв.м. и изложение Изток - Запад.

Отоплението е на ТЕЦ , но са предвидени изводи и за климатици. 

Разпределението на имота е следното- дневен тракт с кът за кухненски бокс и няколко ниши , предвидени за гардероби и шкафове. Светла и просторна спалня , баня и тоалетна. Към имота има и складово помещение , което може да ползвате . Имота е разположен на 8-и от 8 етажа , което го прави изключително светъл и просторен. В момента сграда е на етап акт 14 , като очакваното разрешение за ползване ще бъде издадено 02.2022 . В близост са разположени , множество спирки на градски транспорт , училища и детски гради , София Мол.

#ЛЪВЪТ в недвижимите имоти 

Лайънс Груп недвижими имоти е фирма с дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти. Ние познаваме и предлагаме всички актуални оферти на пазара за недвижими имоти, като ще ви запознаем напълно БЕЗПЛАТНО с тях при консултация в нашия офис. Лайънс Груп  извършва всички технически и юридически проверки на имота, който сте избрали. Агенцията също така съдейства и за отпускане на банков кредит при индивидуални преференциални условия за своите клиенти. 

За имота отговаря

Кристиян Костадинов
Брокер продажби