3-стаен, Драгалевци, София -
Оферта № 11755

3-стаен, Драгалевци, София

161697 €
97 m2
Драгалевци

Описание

РЕФ.№11755. ПОСЛЕДЕН АПАРТАМЕНТ!! РЕАЛНА КВАДРАТУРА !! СОБСТВЕН ДВОР !! Lions Group недвижими имоти представят, тристаен апартамент находящ се на първи етаж от общо четири, в нова тухлена кооперация пред акт 15, с контролиран достъп, отлични общи части и асансьор. Апатамента е с площ от 97,78 кв.м. и прилежащ двор от 98,5 кв.м. .Имота се състои от: 

-Просторен и светъл дневен тракт, кухненски бокс и излаз на тераса - 26,8кв.м.

-Две спални -16,68кв.м. и 13кв.м.;

-Две бани ;

-Входно антре;

-Собствен озеленен двор ;

-Склад.

Жилището се продава на шпакловка и змазка, с външна блендирана врата. Апартамента е светъл и топъл, като се отоплява на ГАЗ. Имота се намира в квартал Драгалевци,  в близост до центъра на квартала. Района е изключително спокоен и търсен. 

За повече информация и огледи, можете да позвъните на посочените контакти.

За други актуални оферти в Драгалевци: lionsgroup.bg 

#ЛЪВЪТ в недвижимите имоти 

Лайънс Груп недвижими имоти е фирма с дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти. Ние познаваме и предлагаме всички актуални оферти на пазара за недвижими имоти, като ще ви запознаем напълно БЕЗПЛАТНО с тях при консултация в нашия офис. Лайънс Груп  извършва всички технически и юридически проверки на имота, който сте избрали. Агенцията също така съдейства и за отпускане на банков кредит при индивидуални преференциални условия за своите клиенти. 

За имота отговаря

Росен Иванов
Брокер продажби