Оферта № 11348

3-стаен, Чайка, Варна

107 m2
Чайка

Описание

LIONS GROUP недвижими имоти представят тристаен, панорамен апартамент находящ се в новострояща се сграда в кв. Чайка.
Имотът, който Ви предлагаме е ситуиран на 8-ми жилищен етаж и е с чиста жилищна площ - 88.53 м2.
Разпределение:
--> Антре - 9,41 м2
--> Просторен дневен тракт - 27.36 м2
--> Спалня - 12.72 м2
--> Спалня - 16.52 м2
--> Тераса - 4.74 м2
--> Комбиниран санитарен възел - 3.80 м2
--> Санитарен възел - 1.40 м2
--> Перално помещение - 1.35 м2
Подарете си кътче лукс в една от най-елитните локации в град Варна – ж.к. Чайка, в близост до ДКЦ Чайка (Курортна Поликлиника), на 3 минути пешеходно разстояние от Морската градина и Делфинариума. Тихо и удобно местоположение, с директни връзки до центъра на града и курортите.
Сградата, която ще бъде построена е с големина 3320 кв. м. Визията и е стилна и впечатляваща. Концепцията при определяне обема на сградата и ситуирането и в парцела е съобразена с местоположението на сегашните и бъдещи околни сгради, така че да се постигнат възможно най-добрите изложения на обектите, както и избягване на близост и засенчване от околните сгради.
Фасадата е окачена, вентилируема, облицована с естествен камък – травертин, зелен мрамор и сив гранит. Добре обмисленото местоположение и внушителната визия ще я открои на фона на всички останали, като емблема на квартала.
Сградата е седемнадесететажна. Всеки обект разполага с достъп до две стълбищни клетки и три асансьора. От по-високите етажи се разкрива уникална морска панорама и обширна красива градска гледка.
Сградата е със смесено предназначение, състои се от търговски площи, самостоятелни обекти с нежилищно предназначение и апартаменти. На първия етаж е ситуиран голям магазин за хранителни стоки. Общият брой на жилищните и нежилищни обекти е 173.
Двустайни – 77 бр. със ЗП от 47 кв. м до 60 кв. м
Тристайни – 93 бр. със ЗП от 73 кв. м до 95 кв. м
Четиристайни – 3 бр. със ЗП от 124 кв. м

Обектите са проектирани с насоченост към комфорта. Те разполагат с големи дневни, спални с оптимална площ, достатъчно на брой мокри и обслужващи помещения и тераси с френски прозорци. Предвидено е пожароизвестяване във всеки обект, както и окабеляване за сигнално охранителна система.
Паркирането е решено със закрити паркоместа, разположени на 3 нива.
Изпълнението на сградата се отличава с високотехнологични решения в строителството и използването на най-качествените материали на водещи компании в индустрията.

Цена при запитване.
За повече информация и огледи - 0877222477 - Росен Пастармаджиев
За други актуални оферти посетете нашият web сайт: www.lionsgroup.bg
#ЛЪВЪТ в недвижимите имоти
Лайънс Груп недвижими имоти е фирма с дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти. Ние познаваме и предлагаме всички актуални оферти на пазара за недвижими имоти, като ще Ви запознаем напълно безплатно с тях при консултация в нашите офиси. Лайънс Груп извършва всички технически и юридически проверки на имота, който сте избрали. Агенцията също така съдейства за отпускане на банков кредит при индивидуални преференциални условия за своите клиенти.

За имота отговаря

Росен Пастармаджиев
Мениджър продажби