2-стаен, Аспарухово, Варна -
Оферта № 10841

2-стаен, Аспарухово, Варна

46300 €
47 m2
Аспарухово

Описание

LIONS GROUP недвижими имоти представят ЕКСКЛУЗИВНО двустаен апартамент в квартал Аспарухово !


Апартаментът е с чиста жилищна площ 47 м2 и се състои от:

--> Входно антре

--> Санитарен възел

--> Просторен дневен тракт с обособена кухненска част

--> Спалня

Имотът се предлага във вида от снимките след ремонт включващ нови ВИК и Ел. инсталации. В коридора и кухненската част са положени нови настилки, в банята е поставена нова керамика, подовете във всички помещения са след замаска, а стените и таваните са шпакловани и подготвени за боя. Терасите са усвоени, а при желание могат отново да се обособят.

Апартаментът се намира в централната част на аспарухово в панелна сграда с поддържани общи части, контрол на достъпа и АСАНСЬОР. Етажа е непоследен, а изложението ЮГОИЗТОК !

В непосредствена близост е центъра на АСПАРУХОВO съответно множество търговски обекти, училища и детски градини. В близост също е ЗАЩИТЕНА ЗЕЛЕНА ПАРКОВА СРЕДА - БОРОВА ГОРА, към която се открива гледка от апартамента. Налична е и МОРСКА ПАНОРАМА. 


Въздухът е ЧИСТ, ТИШИНАТА е гарантирана, БЛИЗОСТТА до всичко необходимо е налице !


За повече информация и огледи - Николай Радев, тел: 0876555736


За други актуални оферти посетете нашият web сайт: www.lionsgroup.bg


#ЛЪВЪТ в недвижимите имоти


Лайънс Груп недвижими имоти е фирма с дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти. Ние познаваме и предлагаме всички актуални оферти на пазара за недвижими имоти, като ще Ви запознаем напълно безплатно с тях при консултация в нашите офиси. Лайънс Груп извършва всички технически и юридически проверки на имота, който сте избрали. Агенцията също така съдейства за отпускане на банков кредит при индивидуални преференциални условия за своите клиенти.

За имота отговаря

Николай Радев
Брокер продажби