3-стаен, Драгалевци, София -
Оферта № 10508

3-стаен, Драгалевци, София

176534 €
233 m2
Драгалевци

Описание

Lions Group недвижими имоти представят, тристаен обзаведен апартамент находящ се на втори етаж, в тухлена кооперация с акт 16, с контролиран достъп, отлични общи части и асансьор. Апатамента е с площ от 103 кв.м. и самостоятелен двор 130кв.м., като се състои от: 

-Просторен и светъл дневен тракт, с кът за кухненски бокс с излаз към двора;

-Две спални, едната , от които е с излаз на тераса;

-Две бани; 

-Килер;

-Входно антре;

-Самостоятелен двор 130 кв.м.

Жилището се продава на шпакловка и замазка, с монтирано газово котле и радиатори, както е показано на снимките. Апартамента е светъл, като се отоплява на ГАЗ. Имота се намира в квартал Драгалевци,  в близост до няколко хранителни магазина, пицария и автобусна спирка. Района е изключително спокоен и търсен. 

За повече информация и огледи, можете да позвъните на телефон: 0887793331 Росен Иванов 

За други актуални оферти в Драгалевци: lionsgroup.bg 

#ЛЪВЪТ в недвижимите имоти 

Лайънс Груп недвижими имоти е фирма с дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти. Ние познаваме и предлагаме всички актуални оферти на пазара за недвижими имоти, като ще ви запознаем напълно БЕЗПЛАТНО с тях при консултация в нашия офис. Лайънс Груп  извършва всички технически и юридически проверки на имота, който сте избрали. Агенцията също така съдейства и за отпускане на банков кредит при индивидуални преференциални условия за своите клиенти. 

За имота отговаря

Росен Иванов
Брокер продажби