grey-logo-lionsgroup

За Lions Group

LIONS GROUP е агенция за недвижими имоти основана през 2013 година действаща на територията на гр. Варна, област Варна и град София. При нас ще намерите едни от най-добрите предложения за продажба на апартаменти, къщи, търговски площи и парцели.

Нашите консултанти следят отблизо пазара на недвижими имоти, както и цялостното развитие на сектора и тенденциите в България. Ето защо от нас можете да получите обективна консултация и мнение независимо дали купувате или продавате.

LIONS GROUP съдейства в целия процес по покупка или продажба на недвижими имоти. През последните години реализирахме множество успешни сделки и успяхме да изградим ефективна структура на работа. Наши партньори са едни от най-реномираните строителни фирми, нотариални кантори, което допринася за реализирането на Вашата по-добра сделка!

Справяме се с предизвикателствата на пазара на недвижими имоти с голяма доза внимание към детайлите и отговорност към клиента.

Нашите консултанти са на ваше разположение 7 ДНИ В СЕДМИЦАТА. Като опитни посредници те ще Ви съдействат да закупите или продадете своя имот възможно най-бързо, при най-добрите условия.

От създаването ни до днес ние работим усилено в две главни насоки – предлагане на голям избор от качествени оферти и осигуряване на всички съпътстващи покупко-продажбата услуги. Това, което ни отличава, е комбинацията от дългогодишен опит и познаване в детайли на пазара на недвижими имоти, съчетани с отлично обслужване на клиентите ни. Нашият опит, задълбоченото познаване на пазара, огромният избор от оферти и иновативният подход са причините за професионалния успех на нашата компания.