Как да изберем своя брокер на недвижими имоти ? - Lions Group Real Estate

Our Blog

Latest News in Industry

Как да изберем своя брокер на недвижими имоти ?

Новини
0

Избор на агенция за недвижими имоти

Обикновено в живота на повече хора настъпва момент, в който се налага за закупят жилищен или бизнес имот. Този процес съвсем не е лесен, затова е най-добре да се възползвате от професионалната помощ на специалисти – агенции и брокери на недвижими имоти. Те са експерти в областта и ще се погрижат от ваше име за всичко, свързано с успешното приключване на сделката.

Броят на агенциите за недвижими имоти не е никак малък, което затруднява изборът на клиентите и те често се объркват и не знаят на коя агенция или брокер да се доверят. Ето няколко просто и лесни съвета, които ще ви помогнат да се ориентирате по-добре и да направите удачен избор.

Първото и най-важно нещо е да се уверите, че агенцията е надеждна и ще свърши работата си професионално. Една от гаранциите за това е големият брой успешно реализирани сделки, което доказва това до колко ефективно работи и какво дялово присъствие има същата агенция на пазара. Така ще ограничите възможността да попаднете на непрофесионалисти без особено голям опит с покупките и продажбите на имоти.

Надеждните агенции обикновено имат интернет сайт, в който можете да намерите информация за актуалните в момента оферти, дейността на фирмата и за възможностите които предлага. В някои сайтове се публикуват също и коментари от клиенти, които могат да ви дадат много добра насока.

Личният контакт ще ви даде най-добра представа доколко един брокер или агенция работят професионално и надеждно. При първата среща е добре да зададете различни въпроси, които ще ви предоставят важна информация, като например какъв брой успешни сделки има фирмата за последната една година, каква е успеваемоста на този брокер , проверете компетентноста му и до колко е готов той да защитава именно Вашия интерес .

Доверете се и на впечатлението, което оставят у вас агентите: дали разбират изцяло вашите конкретни нужди и изисквания или не се ориентират в това какво търсите вие, дали имат уверено поведение и дали са достатъчно мотивирани. В разговор с тях можете  да прецените и доколко компетентни са те.

Leave A Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *