КАКВО ДА ПРАВИМ , когато трябва да закупим имот, а времето ни притиска? - Lions Group Real Estate

Our Blog

Latest News in Industry

КАКВО ДА ПРАВИМ , когато трябва да закупим имот, а времето ни притиска?

Новини
0

КАКВО ДА ПРАВИМ , когато трябва да закупим имот, а времето ни притиска???

„Често сме свидетели в нашата работа на възникване на ситуации, при които нашите клиенти са принудени в най – кратък срок да закупят жилище, а в момент като този хората са доста притеснени. „ – споделя Т.Пастармаджиев – управител на LIONS GROUP REAL ESTATE. „ Дали поради финансови или пък други причини от лично естество , факт е , че експресните покупки на апартаменти са все по – срещано явление на пазара на недвижими имоти в нашия град.
Ако Вие в момента хипотетично сте загубили своето жилище и спешно трябва да намерите ново, предполагам ще сте доста притеснени, нали така? Ето тук идва нашата работа на първо място като професионалисти и не на последно място като хора, да помогнем на нашите клиенти трезво и спокойно да вземат решението за покупка.

Как ние от LIONS GROUP постигаме това?:

Стъпка номер 1 е да кажете точно и ясно на Вашия брокер какъв желаете да бъде новия Ви дом. Тази стъпка е съществена! Чрез нея ще си спестите излишно губене на време за огледи на апартаменти, които не Ви допадат!

Стъпка номер 2 – важно за Вас е да отделите колкото е възможно най – много свободно време от деня си за огледи, което от своя страна ще Ви позволи да видите възможно най – много предложения по зададените от Вас критерии и нужди . Усилия от Ваша страна не се изискват –брокерът ще организира за Вас, а Вие просто разгледайте всичко , което се предлага на пазара в рамките на необходимото за това време.

Стъпка номер 3 – избор на най – добрия за Вас имот и договаряне на условията по сделката. При този момент можете спокойно да се доверите на своя брокер , който ще се погрижи за преговори и проверка по собствеността документи , а Вие ще сте спокойни , че избрания имот вече е Ваш! „

Leave A Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *